e-ville - pienelektroniikkaa suoraan Aasiasta edullisesti.

2006 perustetun suomalaisomisteisen Digi Electronics Ltd:n ylläpitämä pienelektroniikan verkkokauppa.
Verkkokauppa tarjoaa sinulle 100% aitoa pienelektroniikkaa markkinoiden kilpailukykyisimmillä hinnoilla. Pyrkii karsimaan kaikki välikädet tehtaan ja sinun välillä. Näin pystyy tarjoamaan sinulle laadukkaita tuotteita edullisilla hinnoilla. E-villellä on nyt yli 500 tuotetta ja määrä kasvaa viikottain.

Myymme laadukasta, 100% aitoa ja tuoretta pienelektroniikkaa postimyynnillä suoraan Hongkongista, Aasiasta. Tuoteperheisiimme kuuluu mm. MP3-, MP4-soittimia, muistikortteja, Wii- ja muita pelitarvikkeita, digikehyksiä, RC-leluja, lahjatavaroita, hupi-tuotteita, Playstation pelejä ja tarvikkeita sekä paljon muita tuotteita

Toimimme Hongkongista, Aasiasta käsin, mutta Suomalaiset henkilöt yrityksessä, sekä Suomalaiset yhteistyökumppanit kotimaassa takaavat asioiden sujumisen. Selkeyden vuoksi ja asiakkaan etuja ajatellen kaikki hintamme sisältävät postikulut.

Maksuliikenne hoituu turvallisesti tilisiirroilla yrityksemme suomalaisille Nordean, Osuuspankin ja Sammon pankkitileille. Uutena maksutapana on myös PayPal ja Mastercard & Visa-maksutavat. Jotta kustannusten laskeminen ja hintojen vertaileminen olisi helpompaa, kaikki hinnat sisältävät postikulut. Hintatiedot ja takuuehdot ovat selkeästi näkyvillä suomenkielellä jokaisessa tuoteilmoituksessa.
e-ville.com - edullista elektroniikkaa verovapaasti

Lähetä kommentti

0 Kommentit