Taloon.com - Rakentajan verkkokauppa, rautakauppa netissä

Rautakauppa netissä!
Taloon.com on vuonna 2004 perustettu nettirautakauppa. Taloon.com kehittää rakennusalaa pienrakentajan eduksi, ja varmistaa näin oman menestyksensä ja jatkuvan uudistumisensa. Taloon.com menestyy kun pienrakentaja hyötyy.
Myynti on jatkuvasti kasvanut vahvasti ja jatkaa kasvuaan suhdanteista riippumatta. Asioinnin helppous ja nopeus, ilman jonotusta tai peräkärrykeikkoja, joka päivä mihin vuoronkaudenaikaan tahansa, on ilmeinen valtti.
Yli kymmenen tuhannen tuotteen valikoima kattaa kaikki omakoti- ja mökkirakentamisen sekä remontoinnin tarpeet. Yritys toimittaa tuotteet koko maahan. Saat kaiken tarpeellisen yhdeltä luukulta.

Tuotteet ovat markkinan parhaita laatumerkkejä – ei mitään epämääräistä halpis-tavaraa. Kaikki tuotteet yritys hankkii virallisia kotimaisia kanavia myöten, ja näin voit olla varma, että mm. takuu- ja huoltoasiat toimivat.

Hinnat ovat jatkuvasti kauttaaltaan edulliset. Hintakilpailukyky perustuu suureen volyymiin ja todella pieniin omiin kustannuksiin. Tuotteiden todelliset nettohinnat näkyvät sivuilla.

Rakennus- ja remonttitarvikkeet vaivattomasti ja edullisesti. Yli 13000 rautakauppatuotteen valikoima! Sinivalkoinen valinta! Yli 1500 Design from Finland- ja avainlipputuotetta kampanjassa!

Lähetä kommentti

0 Kommentit